:: PAGINA PRINCIPALA :: DESPRE NOI :: PRODUSE :: SERVICII  :: CONTACT :: Arata cos

 trafic ranking

 

Termeni si conditii
Pentru a utiliza aceasta pagina web trebuie sa fii de acord cu termenii si conditiile urmatoare:
- Geocenter functioneaza conform tuturor prevederilor legislatiei Romaniei in vigoare;
- Geocenter nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele erori provocate de aceasta pagina de web, sau pentru eventuale pagube produse prin folosirea nepotrivita a produselor cumparate prin intermediul nostru;
- Geocenter nu raspunde pentru eventualele greseli de tipar, preturi sau caracteristici ale produselor si nu se obliga sa onoreze toate comenzile primite;
Datele solicitate de Geocenter.ro pentru efectuarea comenzii, se vor folosi numai in scopul in care v-au fost solicitate. Informatiile obtinute de la dumneavoastra nu vor fi puse la dispozitia nici unei persoane fizice, juridice, institutii, etc. decat in cazul in care sunt solicitate justificat de catre autoritatile in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau in cazul in care se abuzeaza in orice fel de compania noastra.
Ne rezervam dreptul de a trimite oferte speciale clientilor nostri fideli.
Clientului care a efectuat plata pentru un anumit produs iar Geocenter nu a onorat comanda, i se va returna suma integral, fara alte despagubiri. Dupa confirmarea comenzii si expedierea produselor catre client, Geocenter.ro accepta obiectiunile clientului asupra produsului in termen de 10 zile. Pretul final pe care il va plati clientul este alcatuit din pretul produsului si, in unele cazuri, de taxe suplimentare de transport. Timpul in care se livreaza produsele cumparate de la noi se incadreaza intre 1 zi si 10 zile din momentul confirmarii comenzii de catre Geocenter.ro telefonic sau prin e-mail. In cazuri speciale (produsul nu se afla in stocul furnizorului, apar dificultati de transport) ne rezervam dreptul de a mari perioada de livrare.
Orice tentativa de frauda, acces neautorizat, abuz, folosirea informatiilor, textelor imaginilor, copierea neautorizata a oricarui material, va fi raportata autoritatilor competente si pedepsita conform legislatiei Romaniei.
Geocenter are dreptul de a face modificari ale conditiilor fara o notificare prealabila. Fiind de accord cu aceste conditii, clientul se obliga se le respecte si sa isi asume intreaga raspundere si toate riscurile.
Geocenter.ro nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dvs de e-mail unor terti -persoane fizice sau juridice - nu vinde, nu ofera nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care aceeseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.
Google

Categorii:

•  Harti Michelin
  -   Atlase
•  Harti de perete
  -  Romania
  -  Planuri de orase
  -  Continente
  -  Harti ale lumii
•  Harti rutiere
  -   Planuri orase - Romania
  -   Planuri orase - alte tari
  -   Continente
  -   Romania
  -   Alte tari
•  Harti turistice
•  Harti tematice
•  Ghiduri si Atlase
  -  Atlase
•  Harti - Alti editori
  -   Harti rutiere
  -   Planuri de orase
•  Alte produse
  -  Mape de birou

:: PAGINA PRINCIPALA :: DESPRE NOI :: PRODUSE :: SERVICII  :: CONTACT :: Arata cos

Cum sa cumperi? | Livrare | Suport | Termeni


OEM

TESCOS

Open Directory Project at dmoz.org


GEOCENTER

Powered by Company Website Builder PRO